Kick-off FIXbrigade Houten

27 augustus 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Kick-off FIXbrigade Houten

Met de overhandiging van de sleutel van de bakfiets voor de fixers, gaat de FIXbrigade Houten op 26 augustus feestelijk van start.

De FIXbrigade helpt inwoners met een minder goed geïsoleerd huis en/of een laag inkomen (120% bijstandsnorm) energie te besparen. Bewoners van deze woningen ontvangen een brief van de gemeente. De fixers starten 26 augustus in het Oude Dorp. In de maanden daarna volgt de rest van de gemeente.

Bij de feestelijke start werden de fixers geholpen door vrijwilligers van EnergieRijk Houten, Stichting Present, Lions en de Krachtfabriek.

De fixers brengen waar nodig radiatorfolie, tochtstrips en een brievenbusborstel aan. Ook kitten zij kieren waar het tocht. Inwoners die voor de FIXbrigade in aanmerking komen, hebben een brief gehad van gemeente Houten. De FIX brigade start in het Oude Dorp. Andere wijken komen later ook aan de beurt.

Inwoners die niet in aanmerking komen voor de FIXbrigade kunnen door EnergieRijk Houten op weg geholpen worden. Iedereen kan gratis bespaartips krijgen en soms komen inwoners ook in aanmerking voor gratis materialen en installatiehulp. Zie www.energierijkhouten.nl/energievooriedereen

FIXbrigade Houten is een samenwerking van Gemeente Houten, Woonin, EnergieRijk Houten, NMU, provincie Utrecht, WIJ3.0 en FIXbrigade Nederland.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love