Beatles Tributeband One After 909 speelt voor de vijfde keer hun Rooftop-concert

28 augustus 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Beatles Tributeband One After...

Op 30 januari 1969 speelden The Beatles hun allerlaatste concert op het dak van het hoofdkantoor van Apple Inc., Savile Row 3 te London. De band speelde een set van 42 minuten, voordat de politie vroeg om het volume te temperen. Dit was de laatste keer dat The Beatles live te zien waren.

Zaterdag 2 september speelt One After 909, waarvan Houtenaar Diederick Rebel deel uitmaakt, dit rooftopconcert voor de vijfde keer op het dak van Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Ze hebben een gevarieerd maar pakkend programma in elkaar gezet voor dit bijzondere evenement. Niet alleen een groot gedeelte van de originele Rooftopconcert songs uit 1969, maar een avondvullend programma! De band zal weer versterkt worden door het orkest ‘The Blue Meanies’, zodat songs van de albums Sgt. Pepper en Magical Mystery Tour etc, die The Beatles zelf nooit live ten gehore hebben gebracht, aan bod komen. Kom op tijd om er zeker van te zijn dat je niets mist.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.oneafter909.nl of via Rooftop Pathé Leidsche Rijn, Utrecht. Op die site vind je ook foto’s en video’s van eerdere concerten.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love