Kerstconcert Opleidingsorkest KNA

20 december 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Kerstconcert Opleidingsorkest KNA

Op zondag 17 december gaf het Opleidingsorkest van KNA Houten een vrolijk kerstconcert onder leiding van Rodin Rosendahl. Het orkest speelde op het pleintje voor de Bruna in het overdekte winkelcentrum van Het Rond.

Na weken repeteren was het weer tijd om de vrolijke kerstklanken aan het publiek te laten horen. Vaste toeschouwers en winkelend publiek zorgden voor een groot en enthousiast publiek. Het orkest zat met hun kerstmutsen helemaal in de kerstsfeer en daar namen ze het publiek in mee.

Het programma bestond uit 2 keer een half uur spelen met een korte pauze. De stukken varieerden van het ingewikkelde en technische “Knoxville-1800” tot “Swinkling Christmas”, een stuk met veel van de bekende kerstliedjes er in verwerkt , zoals “Let it snow”, “White Christmas” en “Frosty the Snowman”.

Na de pauze werden we nog verrast door een trio muzikanten met trompet, bas en trommel, die ook de kerstsfeer brachten op Het Rond. Dit resulteerde erin dat we zelfs nog een stuk samen hebben gespeeld! De muzikanten vonden elkaar.

We kunnen met veel plezier terugkijken op dit concert. Een middag met vermaak en gezelligheid voor jong en oud.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love