De genomineerden voor het sportgala Houten zijn bekend

20 december 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. De genomineerden voor het...

Het is weer zover! Het Sportgala van Houten staat gepland op maandag 5 februari in Theater aan de Slinger en dat beloofd weer een groot sportspektakel te worden. De afgelopen periode zijn er veel inzendingen geweest voor de sporter van het jaar, vrijwilliger van het jaar en het team van het jaar in het sportfanatieke Houten. Vanaf vandaag, 20 december, is het mogelijk om te stemmen op de genomineerden.

Als sporter van het jaar zijn genomineerd Jan van Bentum en Sameena van der Mijden. Jan is een Elfstedencoryfee en een fanatiek schaatser, wandelaar en fietser. Sameena is een ultrarunner en heeft deze week nog een poging gedaan om 246km hard te lopen in Barcelona, een zogenoemde spartathlon. Sameena zet zich ook veel in voor maatschappelijke projecten.

Voor sportploeg van het jaar zijn genomineerd de dames van HC Houten (gepromoveerd naar de overgangsklasse), The Dome/Handbal Houten Heren 1 (promotie naar Bene-league), Taurus Recreanten Mix-1 (1ste van Nederland geworden onder recreanten) en Stardance Dynamite (deelname aan verschillende NK’s).

Ook maken er veel dienstbare vrijwilligers kans op een eervolle prijs. Van de reddingsbrigade zijn Ayla Spaan en Mika Oppelaar samen genomineerd, Margo Leemans van HC Houten, Nicole Agterberg-Rademaker van Handbal Houten, Ries Hoogland van VV ‘t Goy en Tina de Haan van Hellas Houten.

Het sporttalent van het jaar wordt bekend gemaakt via de organisatie OLVB. Als talent zijn dit jaar genomineerd de 14-jarige Marit Eekhof, die zowel op het strand en in de zaal volleybalt, en Fons Hoffman, die op zijn 15-jarige al in de Eredivisie speelt en 6 dagen per week traint in het walhalla van de sport: Papendal.

Stemmen kan via deze link: https://www.houtensnieuws.nl/sportgala

Omroep Houten zal live aanwezig zijn tijdens het sportgala en er komt ook een voorbeschouwende talkshow met alle genomineerden. Hiervan volgt de datum spoedig!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love