Jubileumvoorstelling Theaterkoor Houten

16 juni 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Jubileumvoorstelling Theaterkoor Houten

24 juni treedt Theaterkoor Houtens 2x op in Theater aan de Slinger met haar jubileumvoorstelling: “Denk Je Dat Je Alles Gehad Hebt”. Het stuk is speciaal voor het koor geschreven door theatermaker Dookje Engelhard, die nationale bekendheid verwierf met “de Meiden van LOS”.
Het stuk gaat over Loes en Emelie die een “health and care centre” runnen. Door financiële problemen gooien de dames het roer om en komt hun relatie onder druk te staan. In deze tragikomedie worden de misstanden in, en bezuinigingen op de zorg in Nederland op een luchtige manier op de hak genomen. Een familievoorstelling met veel vrolijkheid en aanstekelijk enthousiasme.

Theaterkoor Houten bestaat uit zo’n 30 amateurs die vol enthousiasme en met liefde voor theater wekelijks repeteren. De zang wordt altijd gecombineerd met theatrale elementen zoals bewegingen, drama en dans. Om tot een optimale voorstelling te komen zoekt Theaterkoor Houten samenwerking met professionals. Regelmatig wordt een beroep gedaan op professionele regisseurs, choreografen, tekstschrijvers en muzikanten. Sinds 2006 staat het koor onder muzikale leiding van Jenny van Huissteden.

Tickets: https://www.aandeslinger.nl/programma/denk-je-dat-je-alles-gehad-hebt-1500-uur


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love