Aankomende maandag live een ‘Kampioenenuitzending’ van Blik op Sport

16 juni 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Aankomende maandag live een...

De medailles zijn uitgedeeld op de sportvelden, promoties bekend en er is op los gefeest door de kampioenen. In Houten geen parades door het dorp of feestende beelden á la Jack Grealish op TikTok, maar wel een heuse ‘Kampioenenuitzending’ van Blik op Sport bij Omroep Houten. Aankomende maandag 19 juni komen er verschillende kampioenen langs in onze studio.

Het belooft een feestelijke uitzending te worden met kampioenen in verschillende leeftijdsklasse in verschillende sporten. De JO12-1 van HC Houten en MO13-1 van Delta Sports komen langs met nagenoeg het hele elftal. Daarnaast bespreken we met Paul van de Rijt het G-voetbal bij Delta Sports, waar onlangs veel aandacht in de media over is geweest.

Er komen ook seniorenelftallen aan bod tijdens dit festijn. Handbal Houten promoveerde afgelopen weekend naar de Bene-League en dat is een bijzondere prestatie. Speler Rogier komt vertellen over het succesvolle afgelopen seizoen, de wijzigingen in de selectie en welke stappen er gezet moeten worden om competitief te zijn in een hogere league. Daarnaast werd Dames 1 van Delta Sport (op Instagram heten ze de Deltavrouwtjes) kampioen en trainer Ashok komt vertellen hoe ze dit resultaat hebben gerealiseerd.

De uitzending is tussen 7 en 9 uur ‘s avonds en wordt gepresenteerd door Ross en Ruben. Luisteren dus!

Door deze uitzending van ‘Blik op Sport’ start ‘De kleur van Houten’ eenmalig de uitzending om 9 uur.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love