Jonge muzikanten gezocht voor ‘Ik Wil In Een Band’

27 september 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Jonge muzikanten gezocht voor...

‘Ik Wil In Een Band’ is een project van vier maanden, voor Houtense jongeren die een instrument bespelen en het leuk vinden om dit samen te gaan doen met anderen, in een band. Het project wordt georganiseerd door ‘van Houten&co’ en vindt plaats in jongerencentrum Enter.

Foto: René van den Brandt

Op donderdag 5 oktober start er een nieuwe editie van dit succesvolle muziekproject. Vele jonge Houtense muziekliefhebbers hebben de afgelopen jaren al meegedaan. Zij hebben zich ontwikkeld op muziekgebied én nieuwe vrienden gemaakt. Houtense jongeren kunnen zich nu weer inschrijven voor een nieuwe editie.

‘Ik Wil In Een Band’ bestaat uit wekelijkse workshops in de repetitieruimte van Enter, elke donderdagavond t/m januari 2024. Na inventarisatie van het aantal deelnemers worden er bandjes gevormd die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter, op vrijdagavond 26 januari 2024. De workshops duren 1 uur per band per week en worden gegeven door Jan Anton van der Graaf, een ervaren muzikant uit Houten. Alle aspecten van in een bandje spelen en optreden komen aan bod. Het is vooral geen muziekles, maar op een ontspannen manier muziek maken met elkaar, waarbij de deelnemers zelf het proces bepalen. Wel wordt van de deelnemers verwacht dat zij ook tussendoor thuis oefenen.

Jongeren tussen 13 en 23 jaar uit de gemeente Houten kunnen zich nog inschrijven voor de komende editie. We vragen minimaal 2 jaar ervaring in het bespelen van een instrument. Inschrijven kan door een e-mail met gegevens te sturen naar jongerenwerk@vanhoutenenco.nl. Hoe sneller de aanmelding binnen is, hoe meer kans dat er nog plek is. De eigen bijdrage is 20 euro voor deelname aan het gehele project. Daarnaast is de aanschaf van gehoorbeschermers verplicht.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love