In Schalkwijk huist tegenwoordig een echte Barista.

7 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Ondernemen
  6. /
  7. In Schalkwijk huist tegenwoordig...

Aan de Provincialeweg 7, recht tegenover de Brink, heeft Barista de Dominee de deuren geopend in het pand waar decennialang de winkel van familie Van de Heuvel gevestigd was.

Eigenaar Duurt Vonck is in het dagelijks leven theoloog / predikant en sinds dit voorjaar ook barista. Duurt: “De naam ‘de Dominee’ is natuurlijk een knipoog naar mijn werk als theoloog en vanwege het uitzicht op de mooie kerk op de Brink”. De eigenaar wil graag bijdragen aan gezelligheid in het dorp, en meer mensen uit de omgeving laten genieten van al het moois dat Schalkwijk te bieden heeft.

Vonck heeft bewust gekozen om alleen eerlijke koffie te schenken. Deze koffie is zorgvuldig geselecteerd en de boeren krijgen een goede prijs voor de koffie. Naast de koffie die geschonken wordt zijn er verschillende bonen en brandingen beschikbaar. Ook kan er in het pand aan de Provinciale weg verschillende soorten thee gedronken worden in combinatie met een divers aanbod aan taartjes en koeken van lokale aanbieders.

Barista de Dominee is wekelijks geopend op zaterdagen van 08:00 tot 16:00. Tijdens deze uren kunnen bezoekers terecht voor eerlijke koffie, thee en taart. Daarnaast zijn er ook cadeauartikelen verkrijgbaar.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love