In 2023 opent ‘Beleefboerderij BUITEN’ haar deuren

5 augustus 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. In 2023 opent ‘Beleefboerderij...

 

Waar nu nog serene rust heerst vanwege de bouwvakvakantie zal het eerdaags gonzen van bedrijvigheid.

Met steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling is voor de bouwvakvakantie gestart met de bouw van Beleefboerderij BUITEN in Schalkwijk, waar met uitzicht over het Amsterdamrijnkanaal bezoekers het platteland kunnen beleven. De bouw zal naar verwachting een jaar in beslag nemen. Het project had al in een veel verder stadium kunnen verkeren, ware het niet dat ook hier Corona roet in het eten kwam gooien. De onrust in Oekraïne heeft ook eraan bijgedragen dat de oplevering pas in de zomer van 2023 plaats zal vinden. Voor de bouwsector is, net als in zoveel beroepsgroepen, rust in Oost-Europa van essentieel belang.

BUITEN wordt een kleinschalige boerderij met enkele koeien, een landwinkel en een uitgebreid buitengebeuren waar natuurlijke hindernissen een sportieve uitdaging vormen. In het ontvangstgebouw is ruimte ingericht om te kunnen verpozen met een hapje en een drankje.

De Beleefboerderij biedt een combinatie van buitensporten, recreëren en kennismaken met het boerenbedrijf. De koeien staan al bij het hek te dringen in afwachting van de voltooiing van hun nieuwe onderkomen.

Gedurende de bouw en verdere ontwikkeling van BUITEN zal bedrijfsleider Anja van der Heijden de stand van zaken aan Omroep Houten voorleggen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love