Houtense zangeres Pearl Jozefzoon presenteert paas-cd

21 februari 2020

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Tom On Track
  6. /
  7. Houtense zangeres Pearl Jozefzoon...

Pasen komt eraan. Dat betekent dat ook 40-dagen weer tijd aanbreekt. Een periode waarin er doormiddel van bezinning en vasten alvast wordt toegeleefd naar het Paasfeest. Voor  Pearl Jozefzoon uit Houten een bijzonder periode. De afgelopen maanden heeft ze gewerkt aan haar allereerste paas-cd. Radiomaker Tom Nusselder sprak haar in het programma Tom on Track.

Pearl vertelt, ‘De veertigdagentijd is voor mij de meest indrukwekkende periode van het jaar. Het is de tijd van bezinning en reflectie. Met Pasen vieren we dat Jezus opstond uit de dood nadat hij Zijn leven gaf voor ons. Die wetenschap vult mijn hart met liefde en dankbaarheid. En dat gevoel wil ik delen via mijn muziek. Daarom maak ik momenteel mijn allereerste Paas-cd’

Stijl

Qua stijl is de CD erg divers geworden, ik had echt een lijst met 40 songs in mijn hoofd, uiteindelijk zijn het er twaalf geworden. Van licht klassiek tot bijna hip-hop, ik ben er ontzettend blij mee, het past goed bij me. In sommige nummers verplaats ik mij in Maria. Hoe voelt zij zich? Of in Jezus, welk lot hem te wachten stond. Andere nummers gaan over hoop en over je dromen blijven volgen.

Crowdfunding
Het album maken kost geld, daarom heb ik een crowdfunding gestart. Ik heb echt de hoop dat mensen financieel in de kosten tegemoetkomen. Bij zo’n album heel wat kijken.

De grootste kostenpost is het produceren en mixen van het album. Maar ook andere zaken kosten veel geld. Denk bijvoorbeeld aan vergoedingen voor ingehuurde muzikanten.

Het album van Pearl Joan komt 26 februari (as-woensdag) uit. Je haar cd steunen op https://www.voordekunst.nl/projecten/9925-paas-cd-van-zangeres-pearl-jozefzoon-1

Wil je Pearl Jozefzoon zien? Ze staat 14 maart in Theater aan de Slinger samen met Dwight Dissels, Meike van der Veer en Jordan Roy.

Tom on Track hoor je elke zaterdag van 14:00 – 16:00 op HoutenFM.nl of 107.3 FM.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love