Houtense jeugd weer blij met OLVB bijdrage

12 november 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Houtense jeugd weer blij...

Na afloop van een mooie najaarsuitreiking scheen afgelopen zaterdag tussen alle buien even de zon. Toen konden zij die in de prijzen vielen en het bestuur van Onze Lieve Vrouwe Broederschap traditioneel op de foto worden gezet. 

Om de jeugd te stimuleren in hun persoonlijke, sociaal maatschappelijk, culturele of sportieve ontwikkeling reikte de OLVB weer de nodige bedragen uit. Dit gebeurt tweemaal per jaar in zowel het voor- als het najaar in restaurant De Roskam.

Blij gemaakt werden dit keer: VV Schalkwijk, de voetbalclub ontving € 300 voor een EHBO training voor hun jeugdleiders en -trainers. Verder ontving Stichting Present € 200 voor een toneel- en lichtjesoptocht voor de jeugd voor de bewoners ism diverse kerken voor de bewoners van verzorgingshuis Loericker Stee. Soos Casafina Schalkwijk ontving € 289 voor een nieuwe versterker. School De Wissel kan € 300 aanwenden voor een doel voor op het nieuwe nog aan te leggen kunstgrasveld. Houten on Stage kreeg voor eveneens € 300 een bijdrage in de training ‘junior networking’. Naar idee van diverse moeders wordt de Goyse voetbaljeugd onder 19 jaar tijdens de winterstop getrakteerd op drie inspirerende avonden door een coach. Twee van deze avonden worden bekostigd met de € 300 die de OLVB uitkeert. Aan Break4You werd € 200 uitgekeerd als bijdrage voor het Enter Breakdance Event The Battle 2024. Voor de derde en laatste keer ontving Bregje Tettelaar als mede-organisator van de Kinderraad € 600 voor een debatworkshop in 2023/2024.

Had je ook graag in aanmerking willen komen voor een bijdrage en deze keer gemist? Probeer het weer bij de OLVB voorjaarsuitdeling 2024. Je aanvraag kun je insturen vóór 11 mei 2024. Lees op de website van de OLVB waar de aanvraag aan moet voldoen of stel je vraag via info@olvb.nl. Dan sta jij misschien ook volgend jaar op de foto.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love