‘Houtense Helden’ bouwen amfitheater.

11 april 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. ‘Houtense Helden’ bouwen amfitheater.

De afgelopen weken is er hard gewerkt in en om het oude politiegebouw door de Houtense Helden. Kunstenaars, culturele ondernemers, werkplekken voor ZZP’ers en het podiumcafé de BAK worden allemaal een onderdeel van de nieuwe culturele broedplaats van Houten. Op 3 mei vinden er rondom het oude politiegebouw de eerste evenementen plaats.

Podium-café de Bak

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de realisatie van Podium café De Bak. De Bak wil een vernieuwende, inspirerende en uitnodigende plek in Houten worden waar kunst, cultuur en ontspanning elkaar raken. Ze hebben 30 kleine, hoge tafels gesponsord gekregen en willen daar graag iets bijzonders van maken. Daarom worden op 3 mei creatievelingen uitgenodigd voor de ‘Pimp een tafel’-dag, waarop de tafels op een originele/artistieke manier worden gepimpt. Aanmelden voor een tafel? Mail dan naar info@houtensehelden.nl.

Amfitheater ‘De Droomcirkel’
Op 3 mei organiseert het jongerenpanel uit Houten de dancebattle ‘Go On The StreetZ’. Het is het eerste event dat in het amfitheater ‘de Droomcirkel’ plaats vindt. Go On The StreetZ is een eendaags evenement waarbij vriendschappelijke en sportieve dancebattles worden georganiseerd. Elkaar aanmoedigen en stimuleren, maar tegelijkertijd wel keihard dansen! Uiteindelijk zal er 1 duo als winnaar uit de bus komen en met de prijs naar huis gaan.

Meedoen? Mail dan naar jongerenpanelhouten@hotmail.com.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love