Houtens VVV kantoor heeft veel te bieden

29 april 2016

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Houtens VVV kantoor heeft...

Op zoek naar een origineel vrijetijds-idee of een leuk cadeautje? Loop eens binnen in ons VVV kantoor aan het Onderdoor.

In het centrum van Houten, naast het fietstransferium en de ingang naar het NS Station, ligt het VVV kantoor. Hier kun je naar toe voor toeristische informatie in en rond Houten. Er is in ieder seizoen wel iets te ondernemen. Je hebt de bloesemtijd, de kersentijd, de forten, het theater, de bioscoop en steeds meer lokale evenementen.

De VVV helpt je op weg met speciale fiets- en wandelkaarten uit de omgeving. Daarnaast is de VVV een cadeautjeswinkel. Ze verkoopt een klein assortiment streekproducten en een cadeaulijn van handgemaakte kaarsen door mensen met een beperking van stichting Reinaerde. Maar ook diner-, overnachtings- en bioscoopbonnen en natuurlijk de bekende VVV-bonnen.

Het VVV kantoor zoekt nog vrijwilligers die minimaal een dagdeel in de week op de winkel willen passen. Bevlogenheid over Houten en het Krommerijngebied en dat over kunnen brengen is daarbij wel belangrijk.

www.vvvkrommerijnstreek.nl

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love