Houtenaren maken Houten schoon!

31 maart 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Houtenaren maken Houten schoon!

Circa honderdvijftig Supporters van Houten schoon hebben afgelopen zaterdag tijdens de landelijke Opschoondag enthousiast samengewerkt aan een schoner Houten.

Voorafgaand aan de landelijke opschoondag hebben vijftien inwoners zich opgegeven als buurtambassadeur. De buurtambassadeurs zijn het hele jaar door actief bezig met het schoon houden van hun buurt. Zij wisselden tips uit voor het werven van supporters voor hun eigen schoonmaakacties bij hun in de buurt. En met succes! Er waren diverse schoonmaakacties in verschillende buurten in Houten.

Een enthousiaste buurtambassadeur vertelde: “Eerst een inloop met een drankje en iets lekkers. Leuk om elkaar weer eens echt te spreken in plaats van een vluchtige groet. Daarna zijn we gestart met het schoonmaken van de hoofdfietsroutes. Op de terugweg hebben we zoveel mogelijk de overige straten in de wijk mee genomen. Hierbij kregen wij leuke en waarderende reacties. De oogst was een berg met volle vuilniszakken en een zeer voldaan gevoel. Een hele wijk schoon in circa anderhalf uur!”.

Medewerkers van woningcorporatie Viveste en de gemeente zijn zaterdagmorgen op bezoek geweest bij de verschillende buurtambassadeurs en supporters van Houten Schoon om hun persoonlijk te bedanken voor hun inzet. Helaas lukte het niet om iedereen persoonlijk te bezoeken, maar we zijn trots op alle mensen die zich vrijwillig inzetten voor een schone leefomgeving.

Meer informatie is te vinden op www.houten.nl/houtenschoon.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love