Houten straalt tijdens activiteitenmarkt!

3 september 2017

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Houten straalt tijdens activiteitenmarkt!

 

https://www.youtube.com/watch?v=y-1GBt6Ugrs

 

Heel Houten kon genieten van de 18e editie van de activiteitenmarkt. Het Rond was een gezellige ontmoetingsplaats geworden voor jong en oud! De wervingsflyers en praatjes vlogen in het rond en ook was er genoeg te doen en beleven in en rondom de markt. Van Afrikaans dansen tot een heuse zeemeermin langs te kant. Houten sprong, zong en straalde!

De activiteitenmarkt vindt al jaren plaats in Houten. Eens per jaar kunnen alle verenigen en partijen zich presenteren aan Houten. Verenigen zetten hun beste beentje voor en informeren op deze manier de bezoekers van de activiteitenmarkt.

Op het podium dit jaar waren verschillende shows te zien. Zo waren er verschillende dans en theatershows en waren er demonstraties te zien van diverse sportclubs. Houten kon genieten van kickboxing, Afrikaans dansen en zong luidop mee met het theaterkoor.

Natuurlijk ging OmroepHouten ook de markt op, om te vragen aan bezoekers en standhouders wat ze zo leuk vinden aan de activiteitenmarkt. Zie ook de bijdrage en tevens het video-debuut op Omroep Houten van Jaron Hendriks (12 jaar).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Grand Café Houten

19:00 20:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love