Houten schreeuwt op Rond om cultuur!

17 november 2010

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Houten schreeuwt op Rond...

Het CultuurPlatform Houten roept alle Houtenaren op om het aanstaande zaterdag om 14.

45 ‘uit te schreeuwen’ tijdens een bijeenkomst op Het Rond. De bedoeling is dat deze ‘schreeuw om cultuur’ – een aktie die in het hele land wordt gevoerd – dit kabinet op andere gedachten brengt over de forse bezuinigingen die in het regeerakkoord zijn opgenomen. Het programma op Het Rond is als volgt:

Programma:
-Om 14.00 uur op het Rond wordt het Houtens lied ingestudeerd door Anita van Soest en Hans de Munnik dirigent van Rondo. -Om 14:30 wordt op het Rond het Houtens lied ten gehore gebracht.-Om 14:45 zal iedereen een schreeuw om cultuur uiten.

In het persbericht van het CultuurPlatform staat verder:
‘Iedereen is welkom, als lid van een koor, band of (theater)groep, maar ook juist inwoners van Houten die kunst&cultuur bezoeken, samen staan we sterk!
Activeer je achterban, vrienden, bezoekers van je voorstellingen etc!!! Laat even weten met hoeveel jullie van je eigen organisatie komen zodat we weten op hoeveel cultuurliefhebbers we zeker kunnen rekenen! Meld je aan via cultuurplatformhouten@gmail.com.
Op NEDERLANDSCHREEUWTOMCULTUUR.NL zijn alle activiteiten te vinden die op 20 november door het hele land plaatsvinden. En dat zijn er heel veel. Dagelijks komen er nieuwe activiteiten bij. Musea, orkesten, theaters, gezelschappen, muziekscholen, bibliotheken mobiliseren hun eigen publiek. En iedere stad doet dat weer op zijn eigen manier. Op 20 november gaat het om de optelsom van alles wat er in het hele land gebeurt in het kader van NEDERLAND SCHREEUWT OM CULTUUR.

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love