hoogste punt bouw appartementen Reinaerde bereikt

28 mei 2019

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. hoogste punt bouw appartementen...

Op dinsdag 28 mei hees een kraanmachinist onder applaus van de aanwezigen de afdekplaat van de liftschacht op zijn plaats. Hiermee werd het hoogste punt van de bouw van het appartementencomplex voor Reinaerde aan het Spoor in Houten bereikt. Voor de toekomstige bewoners en bij de bouw betrokken partijen een moment om te vieren.

Marloes vindt het wel leuk dat ze straks gaat verhuizen: “Dat ik mijn eigen appartement heb en mijn eigen wasmachine en zo”. Marloes gaat er straks, net als alle andere toekomstige bewoners flink op vooruit met haar nieuwe woning. Reinaerde huurt de nieuwe appartementen van woningcorporatie Viveste.

Bestuurder van Reinaerde, Ella van Lingen, is blij dat er na lang zoeken in Houten een plek gevonden is voor deze jongeren, die een steuntje in de rug nodig hebben. Veelal vanwege hun verstandelijke beperking. “Hier kunnen ze toch in hun eigen wereld zichzelf zijn, zichzelf ontwikkelen en sterk in het leven komen te staan. En ja, dat gun je toch iedereen?”

De 36 appartementen komen tot stand in nauwe samenwerking van Reinaerde, Viveste, Roosdom Tijhuis en de gemeente Houten. De eerste oplevering wordt begin 2020 verwacht. Daarna zijn er nog enkele maandennodig om het gebouw verder af te werken en aan te kleden.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love