Hoe ziet de toekomst eruit van de speelboerderij?

2 juli 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Hoe ziet de toekomst...

De Gemeente Houten is op zoek naar inwoners die een mening hebben over de toekomst van de kinderboerderij en speeltuin. Wat verwachten inwoners van de voorziening en welke activiteiten zien ze er graag?

Het zijn een paar vragen die gesteld kunnen worden tijdens een burgerpanelonderzoek. Het onderzoek vindt plaats op het online platform ‘Houten praat mee’. Sinds maart 2021 beheert de gemeente tijdelijk de kinderboerderij en speeltuin ‘Speelboerderij Houten’. Ze doen dit om kinderen te laten spelen en op een plezierige en leerzame manier in contact te laten komen met dieren. In het najaar gaat de gemeente op zoek naar een nieuwe exploitant. Voordat het zover is, willen ze eerst graag weten wat inwoners belangrijk vinden voor de toekomst van de speelboerderij.

 

Burgerpanel

Leden van het Burgerpanel ontvangen automatisch een uitnodiging. Maar je hoeft geen lid van het panel te zijn om aan het onderzoek mee te doen. Meedoen kan via  https://www.surveyim.nl/kinderboerderij vult u de enquête in. Meedoen kan tot 19 juli.

 

Eerder vertelde Wethouder Overweg wat er, nu de gemeente het beheer van speeltuin en kinderboerderij Buitenwereld van de stichting Buitenwereld heeft overgenomen, gaat gebeuren. Hij belooft dat de primaire functies van speeltuin en kinderboerderij blijven bestaan.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love