Het grootste cabaret talent van Nederland staat vanavond in het Theater aan de Slinger!

29 maart 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Het grootste cabaret talent...

Iedere week spreken de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest die in de week na de uitzending in het theater aan de Slinger komt spelen. Deze week was (vooral) Jasper erg enthousiast omdat hij een van de grootste talenten op het gebied van comedy mocht interviewen! Jasper en (gastpresentator) Jos spraken namelijk met Lisa Ostermann die op donderdag 31 maart in het theater staat met haar voorstelling “Met z’n allen”.

Lisa die in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival wist te winnen en een jaar later door de Volkskrant uitgeroepen werd tot HET comedy talent van 2021 is blij dat ze weer het theater in mag en heeft een avond vullend programma in petto voor de bezoekers van het Theater aan de Slinger. Omdat de voorstelling van Lisa een try-out voorstelling is zullen de bezoekers grappen horen die voor het eerst hard op worden gezegd “en dus misschien wel voor het laatst” grapt Lisa. De voorstelling bestaat uit zo veel mogelijk verhalen met zo veel mogelijk grappen over alles wat Lisa niet snapt over het onderwerp van “de mens” inclusief zichzelf. Waarbij een aantal liedjes en een dans de hoeveelheid grappen aanvullen.

Ostermann haalt haar inspiratie uit verschillende Nederlandse voorbeelden.  Zo is ze zelf fan van de grappen van Brigitte Kaandorp en Ronald Goedemondt en wanneer het op het schrijven van de liederen aankomt dan laat Lisa zich het liefst door Maarten van Roozendaal inspireren. Vanuit deze verschillende soorten voorbeelden heeft Lisa vervolgens haar eigen stijl onttrokken en dit lijkt ook de Dj’s een ideale mix voor succes. Het begin van haar carrière kenmerkt zich door de prijzen die gewonnen zijn en de aanmoediging die ze krijgt vanuit de kenners uit het vak. Dit geeft wel wat druk mee voor Lisa die aangeeft dat ze hier in het begin wel een beetje moeilijk mee gehad heeft. Omdat er vervolgens een corona periode tussen heeft gezeten waarbij er helemaal niets meer kon is die druk er inmiddels wel weer af. Juist omdat er nu wel weer gespeeld mag worden is de druk omgezet in onwijs veel zin om weer te mogen spelen.

Dromend over de toekomst laat Lisa weten dat ze uiteindelijk een avondvullend programma hoopt te mogen spelen in het Theater Carré en/of de oudejaarsconference voor haar rekening mag nemen. Voor iedereen die dit grote talent nu al vast wil zien kan terecht op www.aandeslinger/programma/metznallen.nl of kan het speelschema opzoeken via www.lisaostermann.nl
Luister hier het hele interview terug dat Jasper en Jos afgenomen hebben met Lisa en hoor direct of ze nog speciale / gekke dingen eisen heeft voor in haar kleedkamer:

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love