Heb jij al kaarten voor de Try (H)outen Comedy Night van zaterdag 13 november?

8 november 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Heb jij al kaarten...

Eens in de zoveel tijd komt er een vriend van de Enthousiasper Radioshow langs om gezellig bij te praten en deze week stapte Hans Gommer, de grappigste man van Houten de studio binnen om te kletsen over de Try (H)outen Comedy Night van zaterdag 13 november.

Deze Try (H)outen is ontstaan omdat comedians altijd plekken zoeken om materiaal te testen. Dit kan enerzijds door op te treden tijdens een “open mic” avond waar optredens ongeveer 8 minuten duren. Anderzijds kan dit bij initiatieven zoals deze Houtense “try out” avond waarbij optredens een heel stuk langer kunnen duren.

De grappen zijn bij een try out dus al een heel stuk verder ontwikkeld dan tijdens een kort optreden. Toch zie je ook hier ruwe diamanten geslepen worden. Het zijn grappen die zich al bewezen hebben afgewisseld met een paar nieuwe grappen waarbij dan vaak vooral aan de laatste details van zo’n grap gewerkt wordt.

Aankomende zaterdag barst het Theater aan de Slinger uit z’n voegen van het lachen. Dat kan niet anders wanneer je de aangekondigde line up ziet. Deze bestaat uit: Emiel van der Logt, Arib El Ayachi, Dagmar Wilschut en Hans Gommer die de avond als MC aan elkaar praat.

Twee kortere optredens van Arib El Ayachi en Dagmar Wilschut voor de pauze en na de pauze Emiel van der Logt die een groot gedeelte van zijn nieuwe programma komt testen. “Emiel vroeg of hij wat langer mocht spelen” memoreerde Hans tijdens de uitzending. Dit ietsje langer spelen komt uiteindelijk neer op een 40 minuten durend optreden dat volgens Hans heel veel goeds beloofd.

Hans zal als MC natuurlijk veel op het podium te vinden zijn waarbij het zijn taak is om de zaal op te warmen voor de comedians die optreden. Woonachtig in Houten is dit voor hem een thuiswedstrijd en het is voor Hans daarom ook altijd een fijne ervaring om in dit theater op te treden.

Het is bijna niet te geloven maar er zijn nog kaarten beschikbaar!!

Mocht je op zaterdag 13 november vanaf 20:30 een avond kei hard willen lachen? Dan moet je in het Theater aan de Slinger zijn. Ook van de kaartprijs krijg je een lach op je gezicht want voor een kleine 10 euro zit je gebakken! Bestel nu snel je kaarten via https://www.aandeslinger.nl/programma/try-houten-comedy-night-13nov2021 en luister hier het hilarische interview terug dat Hans afgelopen zaterdag had met Jasper & Steffie van Enthousiasper:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love