Gratis slagwerk concert ‘Beats and More’ in De Grund

23 maart 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Gratis slagwerk concert ‘Beats...

Op 25 maart is het eerste concert ‘Beats and More’ van de Dutch Percussion Community . U bent welkom van 15.30 uur tot 16.30 uur in de Grund, Poort 77 in Houten. De toegang is gratis en u kunt op elk moment binnenlopen.

Beats and More is een project van de Dutch Percussion Community (DPC) slagwerkgroep. Voor zaterdag bestaat deze uit 18 spelers die gebruikmaken van slagwerk als trommels, bongo’s, pauken, drums, en ook van marimba’s, xylofoon’s etc.

U gaat lekkere muziekstukken horen en meemaken, zoals Children of Sanchez, Oye mi canto to, Friends of Steel, No Tengo Dinero, Mossada Suite en Cruzin Jamaica. Het gezelschap staat onder de  artistieke leiding van Marcus Wiebenga en Charles van Zanten.

Kom genieten van verschillende ritmes en melodieën waarbij je niet stil kunt blijven zitten. En dat is helemaal niet erg, want er mag gedanst worden!

Meer informatie vind u op www.dpcmusic.nl

De toegang is gratis, u kunt op elk moment binnenlopen. Om te kunnen zorgen voor voldoende stoelen, koffie en thee vraagt de organisatie of u zich wel wilt aanmelden op info@dpcmusic.nl.

Maar het is niet verplicht, u bent van harte welkom.

Over De Dutch Percussion Community:

Het is een groep bestaande uit enthousiaste en gemotiveerde slagwerkers. Velen hebben hun ‘roots’ in Houten. De basis van dit alles ligt in het verleden en kent een sterke Houtense connectie: te weten De Melody Percussion Band van KNA Houten. Verbinding, ontmoeting, speelplezier, vriendschap, kwaliteit en diversiteit zijn de belangrijkste drijfveren.

Doelstelling van DPC is het jaarlijks organiseren van een bijzonder slagwerkproject. Voor 2024 staat een nieuw project op stapel: ‘Moving Sounds’, een samenwerking tussen DPC, een dansgroep en een koor uit Houten. Dit gaat plaatsvinden op zaterdagavond 23 maart 2024 in Theater aan de Slinger te Houten!

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love