Genomineerden Sportgala Houten 15 januari

5 februari 2018

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Genomineerden Sportgala Houten 15...

In het sportprogramma De Middenstip spraken we met alle genomineerden van het Sportgala 2017!

Het perfecte sportplaatje schieten is nog knap lastig. En toch is het Danny van der Bree misschien wel gelukt. Zij is namelijk genomineerd voor de sportfoto 2017!

Danny van der Bree

Het perfecte sportplaatje schieten is nog knap lastig. En toch is het Danny van der Bree misschien wel gelukt. Zij is namelijk genomineerd voor sportfoto 2017 bij het Sportgala Houten

Geplaatst door Houten FM op zondag 21 januari 2018

Als de spelvorm die jij wilt gaan spelen niet gespeeld wordt bij een vereniging in de buurt kun je bij de pakken neerzitten, of je begint zelf een team en dat is exact wat Joyce Schabracq gedaan heeft. Daarnaast is ze ook bezig met de webwinkel van de HSV Houten Dragons en als wedstrijdsecretaris. Daarom is ze genomineerd voor sportvrijwilliger 2017!

Als de spelvorm die jij wilt gaan spelen niet gespeeld wordt bij een vereniging in de buurt kun je bij de pakken neerzitten, of je begint zelf een team en dat is exact wat Joyce Schabracq gedaan heeft. Daarnaast is ze ook bezig met de webwinkel van HSV Houten Dragons en als wedstrijdsecretaris. Daarom is ze genomineerd voor sportvrijwilliger 2017 bij het Sportgala Houten!

Geplaatst door Houten FM op zondag 21 januari 2018

Het carrousel team van Manege Zilvia’s Hoeve is bij het Sportgala Houten genomineerd voor sportploeg van het jaar. Manon Hage, de commandante kwam samen met een van de ruiters naar de studio om het over het afgelopen jaar te hebben.

het carrousel team van Manege Zilfia's Hoeve is bij het Sportgala Houten genomineerd voor sportploeg van het jaar. Manon Hage, de commandante kwam samen met een van de ruiters naar de studio om het over het afgelopen jaar te hebben.

Geplaatst door Houten FM op zaterdag 20 januari 2018

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love