Geloof en een Hoop Liefde deze week in Houten!

14 november 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Houten Hier
  6. /
  7. Geloof en een Hoop...

Op zoek naar authentieke dorpsverhalen, karakteristieke stadsgezichten en inspirerende verhalen over geloof, hoop en liefde. Deze week strijkt Geloof en een Hoop Liefde neer in Houten. Jens de Langer sprak in Houten Hier met presentator Henk van Steeg over het programma en Henk zet Jens nog even voor het blok…

Onze fietsgemeente Houten is in korte tijd uitgegroeid naar een grote gemeente met verschillende centra. Het Oude Dorp is het meest kenmerkend met gezellige terrasjes aan het plein tussen de kerken. In het progamma zie je onder ander de Houtenaar Rob Timmerman, hij zet zich in voor de vele vluchtelingen die via Griekenland naar Europa komen. Hoe kijken zijn vrouw en kinderen daar tegen aan?

Henk bezoekt Lydia van Maurik op haar boerderij in Schalwijk. En je zie Houtenaar Jan Bakker, bekend van de Alpha-cursus. Zijn enige dochter trouwt en Geloof en een Hoop Liefde volgt hem in de voorbereidingen naar en tijdens de bruiloft.

Bij Het Doorgeefluik, een plek waar Houtenaren kleding en huisraad kwijt kunnen, ontmoet Mirjam, Aleid Groothoff. Zij zorgt ervoor dat nieuwkomers geholpen worden met de eerste behoeften aan kleding en meubels.

Verder delen Hella en Mirjam, Geloof, Hoop en Liefde uit. Henk en Kefah ontmoeten verschillende Houtenaren op de bank.

In Houten Hier sprak Jens de Langer met presentator Henk van Steeg over Geloof, Hoop en Liefde, ook zette Henk van Steeg Jens nog even voor het blok.

 Geloof en een Hoop Liefde in Houten zie je van maandag 14 t/m vrijdag 18 november om 17.50 uur op NPO 2.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love