Geen spectaculaire ervaring deze vrijdag in theater aan de Slinger!

15 november 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Geen spectaculaire ervaring deze...

*UPDATE*
Deze voorstelling is helaas afgelast omdat één van de acteurs t/m zaterdag in quarantaine zit. De voorstelling wordt niet verplaatst. Bezoekers hebben 17 november een mail ontvangen.

Tijdens de zaterdagmiddaglunch slaat radio DJ Steffie van Lamoen geregeld een artiest aan de haak die later die week in het theater Aan de Slinger op komt treden. Deze week hing er met Raymi Sambo een flinke naam aan de telefoon! Raymi staat vrijdag 19 november om 20:30 in het theater met zijn voorstelling Kaap Liefde.

Veel mensen kennen Raymi natuurlijk van zijn acteerwerk in All Stars, Zoop of Spanga’s maar weinig mensen weten dat Raymi ook veel ervaring vanuit het theater mee neemt.
Zo heeft Raymi zijn een eigen theatergezelschap waarbij hij vooral theatervoorstellingen regisseert.

Vanuit zijn TV-werk neemt Raymi de ervaring mee dat het publiek als kijker bij de tv heel vaak genept wordt. Dit speelt in de voorstelling Kaap Liefde daarom ook een belangrijke rol. Er worden tijdens de voorstelling opnames van het RTL-4 tv-programma “ontvoerd” nagespeeld. In dit tv-programma gaat er altijd iemand uit Nederland naar het buitenland om daar verliefd te worden. Wanneer vervolgens het huwelijk strand komt er een sensatiebeluste tv-ploeg op bezoek om de kinderen die daar wonen terug naar Nederland te halen.

Bij Kaap liefde vertrekt het hoofdpersonage Astrid, die gespeeld wordt door de mooie Marian Mudder, naar Afrika toe waar ze Kofi te ontmoet. Het stel wordt verliefd, gaat trouwen, krijgen twee kinderen en verhuizen naar Nederland. Maar wanneer het huwelijk strand komt de camera erbij en gaat Astrid opzoek naar haar kinderen.

Tijdens de voorstelling beleef je als bezoeker eigenlijk een repetitie voor het programma waarbij de personages in opstand komen. De hoofdacteur besluit tijdens deze opname periode dat hij er klaar mee is om de rol, die hem opgedragen wordt, te spelen. Het publiek krijgt hiermee echt een mooie inkijk in hoe televisie gemaakt wordt en alle sores die bij opnames van zo’n programma komen kijken.

De voorstelling wordt gemaakt vanuit het gezelschap Raymi Sambo Maakt. Het gezelschap heeft in de interculturele en queer community haar wortels liggen en deze belangrijke onderwerpen komen in alle voorstellingen van Raymi terug. Zo werkt hij bij iedere voorstelling met een gemixte cast. De cast moet voor hem altijd bestaan uit verschillende soorten mensen. Mensen die verschillend denken daarin krijg je altijd een cultuurclash.

Ga voor meer informatie over de voorstelling Kaap Liefde naar https://www.aandeslinger.nl/programma/kaap-liefde en voor een verder speelschema van de voorstelling naar www.raymisambomaakt.com
Luister hier het hele interview terug dat Raymi afgelopen zaterdag tijdens Enthousiasper had en hoor direct wat voor dromen hij nog heeft op het gebied van films en series!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love