Ga ook op 5 september Struinen in de Tuinen!

8 juni 2021

Iedere week bellen de DJ’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een lokale ondernemer of instelling om het verhaal achter een nieuwsbericht te krijgen. Deze week bellen Jasper & Steffie met Ivo Hora die Struinen in de Tuinen organiseert.

Zondag middag 5 september staat er een nieuw festival op de planning in Houten namelijk: Struinen in de Tuinen. Tijdens dit festival, dat in Houten door Aan de Slinger georganiseerd wordt, krijgen verschillende lokale artiesten op een originele plek in Houten de kans om zich te laten zien.

Er is door de organisatie bedacht om een coronaproof festival te organiseren en daarom dat dit festival, niet zoals bij Gluren bij de Buren, in de woonkamer wordt gehouden maar de artiesten komen tijdens dit festival in jouw eigen achtertuin optreden!
Het concept van Struinen in de Tuinen is in tegenstelling tot Gluren bij de Buren niet van origine een Houtens idee maar waar Gluren bij de Buren door een landelijke organisatie opgepakt is heeft de Houtense organisatie deze vorm van het festival opgepakt.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Zondagmiddag 5 september staat het festival dus op de planning en mede omdat het festival nog redelijk ver in de toekomst ligt zijn er nog niet veel artiesten bekend die deze zondag komen optreden en Ivo geeft aan dat op dit moment iedereen zich nog aan kan melden.

“Iedere opkomende artiest of ervaren artiesten die in een intiemere setting op willen treden is welkom.” Aldus Ivo.

Maar ook de mensen die hun eigen tuin als locatie in willen zetten voor het festival kunnen zich nog opgeven. Iedereen die over een tuin beschikt waar ruimte is voor minimaal één act inclusief een handvol mensen mag zich aanmelden. Want volgens Ivo is er voor iedere tuin wel een geschikte act te vinden.
Alle informatie over Struinen in de Tuinen is te vinden via www.struinenindetuinen.nl en hier kan iedereen zich aanmelden om mee te doen.

Luister via deze link naar het volledige interview dat Jasper en Steffie afgelopen zaterdag met Ivo van Struinen in de Tuinen hadden:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love