Fietstocht “Doortrappen” Gezellig en gezond

18 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Fietstocht “Doortrappen” Gezellig en...

Woensdag 16 juni a.s. organiseren Sportpunt Houten, Gemeente Houten en ‘van Houten&co’ een fietstocht met de campagne “Doortrappen”. Samen langer veiliger op de fiets is het doel van “Doortrappen” en sluit aan bij deze fietstocht. Met maximaal 4 deelnemers tegelijk vertrekt u om een prachtige route door de regio te fietsen.

Fietstocht mét wat te drinken en lekkers onderweg
Vanaf Het Rond starten we in groepjes van maximaal 4 personen tegelijk. U kunt kiezen voor een tijdsblok van een uur waarin u start, tussen 10.00-15.00 uur. Tijdens dit tijdsblok vindt ook de gratis fietscheck plaats (niet verplicht). WTC (Wielertourclub Houten ’80) heeft twee routes uitgestippeld van 13km en 25km. Onderweg wordt u opgewacht met wat te drinken en wat lekkers! Halverwege de route kunt u kiezen of u de 13km- of 25km-route wilt fietsen.

Gratis fietscheck
Voor vertrek heeft u de mogelijkheid om kosteloos een fietscheck uit te laten voeren. Deze fietscheck heeft als doel het delen van tips bij het afstellen van uw huidige fiets, reparatie aan uw fiets of  aanschaf van een nieuwe fiets. Tips waarmee uw fiets volledig is afgestemd op uw wensen en fysieke gezondheid. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van de hoogte van het zadel, antislip trappers, het installeren van een achteruitkijkspiegel, de juiste fietsverlichting enz.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie of aanmelden op: www.vanhoutenenco.nl/doortrappen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love