Fietsersbonddebat 23 februari 2022 in De Slinger nu vrij toegankelijk!

9 februari 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Politiek
  6. /
  7. Fietsersbonddebat 23 februari 2022...

De Fietsersbond Houten organiseert op woensdagavond 23 februari 2022 een debat met alle politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Het debat zal plaatsvinden in de grote zaal van het Theater aan de Slinger en worden begeleid door Paul van Ruitenbeek. Omdat de corona-maatregelen worden versoepeld kan het debat nu ook worden bijgewoond zonder voorafgaande aanmelding. 

De partijen debatteren over de vraag wat de gemeente in de komende raadsperiode zou moeten gaan doen om het fietsen in Houten te bevorderen. Er zal worden gesproken over de wensen op het gebied van de fiets-infrastructuur, maar ook over de veiligheid van de Houtense fietspaden.

Voorzitter JanPeter Westein verheugt zich op het debat: “Wij hebben als fietserbond alle verkiezingsprogramma’s van de deelnemende partijen bestudeerd. Het onderwerp fietsen leeft in Houten. Tijdens het debat hopen we nog scherper te krijgen hoe concreet de plannen van de verschillende partijen zijn.”

Inwoners van Houten zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij het debat. ij de deur wordt bezoekers gevraagd een geldige QR-code te tonen. Op de website van de fietsersbond Houten wordt aanvullende informatie gepubliceerd. 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love