Eredivisiekampioen The Dome/Handbal Houten benoemt Reumer tot hoofdtrainer

15 mei 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Eredivisiekampioen The Dome/Handbal Houten...

Assistent-trainer Job Reumer van The Dome/Handbal Houten zal komend seizoen als trainer/coach verantwoordelijk zijn voor de herenselectie van The Dome/Handbal Houten. Reumer was eerder ook al als speler actief bij de Eredivisionist.

Stichting Tophandbal Houten ziet in Reumer de ideale kandidaat om Vladan Mijalkovic op te volgen: “Job is bekend met de club, met de groep en heeft onder leiding van Vladan laten zien meer in zijn mars te hebben. Hij ontwikkelt zich goed, mooi ook om te zien dat hij in de loop der jaren van een flegmatieke speler is uitgegroeid tot een evenwichtige trainer. Waarom zouden we verder kijken als we zo iemand als Job in huis hebben? Zodra duidelijk was dat Vladan en wij niet op één lijn zaten, zijn we daarom het gesprek met Job aangegaan, ook op voorspraak van Vladan zelf. Nu dat rond is, willen we dit goede nieuws ook zo snel mogelijk naar buiten brengen om te laten zien dat er continuïteit is”.

Reumer zelf is blij met de aanstelling: “Uiteraard ben ik blij! Ik heb het in Houten prima naar mijn zin en kan mij hier goed ontwikkelen als trainer/coach. Dat deed ik vorig seizoen in de Eerste Divisie bij Artemis, nu als assistent naast Vladan in de Eredivisie en dan volgend jaar als hoofdtrainer, zo snel kan het blijkbaar gaan! Ik ben erg dankbaar voor de kans die ik hier krijg en ik wil ook Vladan bedanken voor alles wat hij mij geleerd heeft”.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love