Eierrace van Present op Mooi Voorjaarsfestijn Zomo

26 maart 2024

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Eierrace van Present op...

Present organiseert 30 maart een eierrace op het Mooi Voorjaars Festijn Zomo speelboerderij. Zaterdag aanstaande zijn er allerlei leuke activiteiten opgezet voor jong en oud. Zoals een limonade koe, spelletjes spelen en een silent disco.

Ook zijn er kraampjes om spullen voor het goede doel te kopen en wat lekkers te eten en te drinken. Stichting Present Houten verzorgt voor kinderen eieren schilderen en een eierrace.

Jong en oud is welkom van 10.00 tot 16.00 uur op Keercamp 17 in de buitenwereld.
De entree is gratis, deelname aan eieren schilderen kost 3 euro voor 2 eieren, deelname aan de eierrace 2 euro met kans op een prijsje! Ouders kunnen relaxen op het overdekte of open terras.

Er zijn diverse vrijwilligers die zich deze dag inzetten, onder andere een aantal leerlingen van de Heemlanden die dit doen als onderdeel van hun maatschappelijke stage. Kom je ook kijken? Welkom allemaal!

De speelboerderij bestaat uit een kinderboerderij en een mooie speeltuin en een horeca punt: een gezellige plek, waar veel kinderen met veel plezier komen om de dieren te bewonderen en lekker te spelen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love