Burgemeester opent 5 april kunstgrasveld bij De Wissel

26 maart 2024

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Burgemeester opent 5 april...

Burgemeester Isabella opent in het bijzijn van Onderwijs- en Sport Wethouder Ria Frowijn vrijdag 5 april om 12.00 uur officieel het kunstgrasveld naast school voor Speciaal Basisonderwijs De Wissel. Het kunstgrasveld kon er komen dankzij acties die mede door de leerlingen zijn bedacht en uitgevoerd. De gemeente heeft ook een duit in het zakje gedaan. Rotary Club Houten Castellum heeft zich ook sterk gemaakt voor het mogelijk maken van de aanleg. Een belangrijke financiële bijdrage voor dit doel werd mogelijk gemaakt door de activiteiten die de club heeft gehouden, waaronder een succesvolle garage-sale bij kasteel Schonauwen. 

Door de vele regenval liep de aanleg van het kunstgrasveld wat vertraging op.

Na de hevige regen ten tijde van de aanleg bleef er veel water op het veld staan. Drainage onder de groene kunstzoden bleek onmisbaar. Veel van het toen al verrichtte werk bleek vergeefse moeite te zijn geweest. Een deel van het al uitgerolde kunstgras kon weer worden opgerold om alsnog het hoognodige waterafvoersysteem aan te kunnen leggen.

 

Na de opening door de Burgemeester zal om 14.00 uur de aftrap worden gegeven voor een voetbaltoernooi om het veld te testen en in te wijden. De strijdende teams zijn afgevaardigd door Rotary Club Houten Castellum, leerkrachten van De Wissel, medewerkers van de Gemeente en buurtbewoners.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

21:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love