Eerste wedstrijd in The Dome gewonnen

2 december 2015

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. Eerste wedstrijd in The...

De heren van Alphadeuren Houten hebben hun eerste wedstrijd in de gloednieuwe sporthal, The Dome, gewonnen. Met 27-17 waren ze te sterk voor Oosting E&O.

De spanning is voelbaar, wanneer de normale verlichting in de hal plaatsmaakt voor gekleurde spotlights die in zaal bewegen op de beat van de muziek.
Eén voor een betreden de spelers de nieuwe zaal, terwijl de afgeladen tribune vol zit met supporters. Dit is het moment waar lang op is gewacht. The Dome, de nieuwe hal, gaat voor het eerst gebruikt worden en dat is al een feest op zich.
Natuurlijk kan het team van de handbalheren Houten het niet maken om de eerste wedstrijd in de nieuwe hal, die ook internationaal gebruik kan worden, te verliezen. Dat gebeurt gelukkig ook niet, want de heren van het team van Hans van Dijk, walsen over Oosting E&O heen. Maar liefst 27 keer wordt er gescoord door Houten tegen de 17 van Oosting.

Vanaf 28 november worden alle wedstrijden van Handbal Houten gespeeld in de nieuwe hal en de officiële opening? Die vindt plaats in januari 2016.

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love