Eerste vaccins tegen corona toegediend

8 januari 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Eerste vaccins tegen corona...


De camera’s klikken als de eerste zorgmedewerkers uit de regio Utrecht worden gevaccineerd tegen het corona virus. De eerst ingeënte medewerkers zijn blij met hun prik. Ze lopen nu minder risico om patiënten te besmetten en om het virus mee naar huis te nemen.
Na Veghel en de ziekenhuizen ging 8 januari Expo Houten open als priklocatie. Zorgmedewerkers van verpleeghuizen, kleinschalige woonvormen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en WMO-ondersteuning kunnen zich vanaf nu laten vaccineren tegen het coronavirus.
Bij de eerste prik waren de Commissaris van de Koning Hans Oosters, de Utrechtse burgemeester en voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht Sharon Dijksma, burgemeester Gilbert Isabella van Houten, wethouder Jan Overweg, Jaap Donker, directeur van de GGDrU en Erik van Heiningen, directeur van Expo Houten aanwezig. Burgemeester Isabella is bijzonder trots dat het vaccineren nu in Houten van start is gegaan. “Ik hoop op een hoge opkomst als het gaat om de oproep tot vaccineren. Er is een begin gemaakt met de strijd tegen het corona virus en dat is fantastisch.”


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love