Een mooie Halloween in Houten

3 november 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Een mooie Halloween in...

Zoals elk jaar was het, in het Halloweenweekend, weer lekker griezelen langs de vele tuinen en huizen. Het was bijzonder om te zien hoeveel creativiteit er aan de dag (eh,…nacht) gekomen was. De ene tuin nog enger dan de vorige. Niet alleen met lichteffecten, maar ook met bewegende figuren en heel veel geluiden!  Spookgeluiden, gefluister of zacht, eng gelach, of gewoon onverwacht gebonk op een deur.

Een toppunt was toch wel de griezelschuur van Leonie, een echte griezelbeleving. Alleen voor hele stoere kinderen.

Het was fijn dat deze Halloween vier dagen duurde, zodat je het bezoek een beetje kon spreiden. Jammer van de regen? Niet! Want dat gaf ook mooie kleuren en spiegelingen. En het meeste viel ernaast, dus het kon de pret niet drukken. Kijk maar … Halloweenroute 2023 was met 158 wandelgroepen, 468 wandelaars en 67 aanbellocaties een groot succes te noemen. Steeds meer mensen weten de site van Halloween Route te vinden en dat maakt een leuke route plannen veel makkelijker.

Elk jaar wordt Halloween Houten (tip: zoek ook eens op fb) mooier, beter, groter en drukker. Nieuwsgierig hoe het was? Kijk maar mee met de foto’s. Doe je volgend jaar ook (weer) mee?


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love