Een laadpaal voor je deur?

30 september 2017

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Een laadpaal voor je...

Misschien zijn ze u al opgevallen op straat, de teksten over het plaatsen van laadpalen op straat. De gemeente wil hiermee zichtbaar maken waar mogelijk een laadpaal voor een elektrische auto komt.

De gemeente Houten wil elektrisch rijden stimuleren. Elektrisch rijden ondersteunt het doel van de gemeente om de schoonste en stilste stad van regio Utrecht te worden.Gezien de te verwachten groei van elektrisch rijden zal ook de vraag naar openbare oplaadplaatsen groeien. De gemeente gaat daarom de plaatsing van 75 extra laadpalen mogelijk maken.

EV-nement
Op donderdag 28 september 2017 vond in de hal van het gemeentehuis het EV-nement plaats (Elektrisch Vervoer evenement). Voor Houtenaren een gelegenheid om meer te weten te komen over elektrisch rijden en om hun zienswijze te geven over de voorgestelde plaatsen waar laadpalen zouden kunnen komen.

Uw mening telt.
Op de website https://www.duurzaamhouten.nl kunt u zien wat voorgestelde plaatsen voor laadpalen zijn.
Wilt u ook uw mening (zienswijze) geven over een voorgestelde plaats, dan kunt u de mogelijkheden hiervoor vinden op deze site. U hebt tot 18 oktober 2017 de tijd om uw zienswijze in te dienen.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love