Dit was de Cultuurnacht 2017

26 maart 2017

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Cultuur de la Creme
  6. /
  7. Dit was de Cultuurnacht...

Je hoefde niks te missen van de cultuurnacht 2017, want HoutenFM van Omroep Houten was er natuurlijk bij. Zaterdag 25 barste de elfde editie van de cultuurnacht los op 19 verschillende locaties. Verschillende binnen en buitenlandse artiesten kwamen naar Houten om een groot cultureel feest te bouwen. Omroep Houten was erbij in café/restaurant de engel, met de beste muziek en verhalen van de avond.

Hieronder vindt u de video’s reportages en ook de aftermovie van de avond. De hele uitzending met interviews, muziek en alle audio en video reportage vind je hier

Dit gezellige festival waar verschillende bands, acteurs en kunstenaars hun werk laten zien en horen, vindt dit jaar voor de 11e keer plaats. De Cultuurnacht Houten is een initiatief van de Stichting Cultuurnacht Houten.Een veelzijdig muzikaal en cultureel festival vol gratis optredens in diverse horecagelegenheden rond het Plein in het Oude Dorp. Nieuwe locaties zijn dit jaar AH Oude Dorp en de Kwalitaria . Maar ook bij Hi Gain Guitars aan de Lange Schaft zullen er dit jaar optredens plaatsvinden. Jongerencentrum Enter biedt een speciaal programma voor jongeren. Cultuurhuis Schoneveld doet mee met een speciaal programma gericht op jonge kinderen en hun ouders. In de foyer van Theater aan de Slinger is vanaf 13 maart “De keuze van” Gerard ’t Hoofd te zien. Tijdens de Cultuurnacht is er ook een expositie van kunstenaars van KODH te bewonderen in de galerie van de Houtense Helden. Omroep Houten zal een live verslag uitbrengen.

Vanaf 20:00 was HoutenFM er live bij en bracht je de beste muziek, verhalen en sfeer van zowel de bezoekers en deelnemers. Foto’s en video’s zie je op onze social media.

[mh_media type=video]

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love