Deel 1 en 2 Houtens spektakel in New York

16 mei 2013

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Deel 1 en 2...

Moeder en twee dochters vliegen naar New York om te shoppen.

In New York aangekomen heeft Lisa daar geen zin meer in, is nukkig  en loopt weg. Een onbetrouwbaar vriendje lijkt de oorzaak. Haar zus vindt haar terug en ze  komen in contact met een jeugdbende die gestolen goederen in een rugzak hebben verstopt. Lisa heeft een zelfde rugzak en die worden per ongeluk verwisseld. Nick hoort ook bij de jeugdbende maar wordt verliefd op Lisa. En hij wil zorgen dat Lisa haar eigen rugzak weer terugkrijgt.

Deel 2
Lisa gaat niet op zijn flirts in, maar als het Nick uiteindelijk lukt om de tas terug te brengen, dan wordt het ijs gebroken.

De politie slaagt erin om moeder en dochters weer bijelkaar te brengen en dan is het tijd om weer terug te vliegen. Nick heeft geen geld om mee te gaan. Echter twee waarzegsters in het verhaal zorgen er voor dat het geld op tafel komt, zodat Nick toch met Lisa mee kan.
De verhaallijn van het muziekspektakel is door het “Houtens” team zelf bedacht; de muziek, zang en dans door de leerlingen uitgevoerd waren zeer ondersteunend aan het verhaal.

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love