De nieuwe Houd ‘m In De Gaten Plaat: Marten Fisher – Kingstreet

23 oktober 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Houten Hier
  6. /
  7. De nieuwe Houd ‘m...

De hele week is “Kingstreet” van Marten Fisher de Houd ‘m In De Gaten Plaat op Houten FM. Afgelopen vrijdagmiddag belde Jens de Langer in het programma Houten Hier Extra met Marten om dit nieuws bekend te maken.

Dansbare electropop, relaxte singer/surfwriter of een liedje dat gaat over de geur van natte stoeptegels in de zomer. Het geluid van de singer/songwriter Marten Fisher is horizonbreed en kreeg in het verleden al de zegen van wereldband COLDPLAY met een van zijn eerste liedjes „Boulevard”.

Momenteel is Marten bezig met zijn eerste EP waarvan de eerste single „Crazy” in mei is uitgekomen. Deze zomerplaat kreeg veel airplay op landelijke en regionale zenders.

Met weer een nieuwe single op zak, „Kingstreet”, is Marten dit najaar veel live te zien door het hele land tijdens de Popronde 2016. En deze hele week is “Kingstreet” bij Houten FM de Houd ‘m In De Gaten Plaat!

De Houd ‘m In De Gaten Plaat
Met “De Houd ‘m In De Gaten Plaat” zet Houten FM elke week een Nederlandse artiest, band, singer-songwriter of andere muzikale act in de spotlight. Op de Facebookpagina van Houten FM kun je stemmen uit een selectie van 3 nieuwe singles en op vrijdagmiddag wordt de winnende plaat bekend gemaakt. De Houd ‘m In De Gaten Plaat wordt dan de hele week in elk programma gedraaid.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Bijna Weekend

20:00 22:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love