De Middenstip: uitzending van maandag 8 januari 2018

11 januari 2018

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. De Middenstip: uitzending van...

Deze uitzending van de Middenstip stond volledig in het teken van het Sportgala. We hadden deze maandagavond vijf gasten, elk van hen is voor een bepaald onderdeel genomineerd.

Het eerste interview was met Mats Tigchelhoff. Hij hockeyt in Utrecht en is af en toe te vinden op de Houtense hockeyvelden. Hij is genomineerd voor Sporttalent van het jaar bij het Sportgala. Zijn doel is om een vaste basisspeler te worden en vaker bij de selectie plus opgesteld te worden.

Het tweede interview van deze maandag was met Tessa Koster, zij is, net als Mats Tigchelhoff, genomineerd voor Sporttalent van het jaar. Tessa is genomineerd omdat ze schermt op hoog niveau, ze is Nederlands kampioen in haar leeftijdsklasse. Ook speelt ze hockey op topklasse.

Ewan Watson was daarna aan de beurt, hij is de enige genomineerde voor sportcoach van het jaar. Ewan is nationaal topniveau padelcoach bij de dames en tevens assistent bondscoach. Verder is hij trainer bij Racketcentrum Houten en was hij chef de mission van het afgelopen EK padel voor de dames.

 

Daarna belden we met Jessica van Schalk en Henny Meirink zij zijn met hun rolstoelteam genomineerd voor sportploeg van het jaar. Jessica en Henny doen aan rolstoeldansen en zijn daar Nederlands kampioen in. (Dit interview is door technische problemen helaas niet terug te luisteren)

Tot slot was Peter Klomp aan het woord, genomineerd voor sportvrijwilliger van het jaar. Hij werkt al vier jaar voor Stichting Gehandicaptenbelangen Houten. Hij helpt bij de zwemgroep, zorgt onder andere dat de gehandicapten veilig in en uit het water komen, maar kan ook een luisterend oor bieden door zijn ervaring als mantelzorger.

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love