De gezonde appeltaart fietstocht van Fietsen voor mijn eten was om te smullen!

4 oktober 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. De gezonde appeltaart fietstocht...

Iedere week bellen de DJ’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een lokale ondernemer tijdens hun wekelijkse: Fietsen voor mijn eten! Deze week hadden de inval DJ’s het getroffen omdat ze mochten bellen met Bernadette Oskam die de Appeltaart fietstocht organiseerde.

De gezonde appeltaart fietstocht die 2 oktober georganiseerd werd, was een fietstocht waarbij alle ingrediënten voor het bakken van een appeltaart bij elkaar gefietst moest worden. Al deze ingrediënten werden bij verschillende leuke lokale ondernemers opgehaald om vervolgens bij thuiskomst een heerlijke appeltaart te bakken. De 20 kilometer durende tocht ging onder andere langs bij: landwinkel de lindeboom en ook de Tuurdijk werd natuurlijk aangedaan. Dit vinden ook de DJ’s van Enthousiasper een geweldig initiatief waarbij niet alleen de lokale ondernemer ondersteund wordt maar ook de lokale omgeving verder verkend wordt!

De fietstocht werd vanuit Fietsen voor mijn eten samen met Fysio Vandaag georganiseerd. Fysio Vandaag zorgde bij aanvang van de fietstocht voor de altijd belangrijke warming up! Want tijdens het koude herfstweer is het erg belangrijk om de spieren goed warm te maken voordat je op de fiets stapt. Zodoende dat er even wat rek- en strekoefeningen gedaan werden en ook werden er achtjes op de fiets gemaakt voor het pand van Fysio Vandaag op de Pelmolen 5.

Voor een kleine 25 euro kan je meedoen aan deze fietstocht! Hier krijg je los van de leuke ervaring ook alle ingrediënten bij en de mogelijkheid om een gezonde appeltaart te bakken ook een extra zakje appels mee naar huis! Voor meer informatie kan je natuurlijk zoals altijd terecht bij www.fietsenvoormijneten.nl Bernadette eet haar appeltaart het liefste warm met ijs maar adviseert om alle verschillende varianten zelf te gaan bakken. Dus doe bij een volgende editie zeker mee aan de gezonde appeltaart fietstocht!

Luister hier het hele interview terug dat de inval DJ’s Erwin en Jos afgelopen zaterdag hadden met Bernadette en hoor direct of je na de 20 kilometer durende fietstocht netto even veel calorieën verbrand als dat je eet met de taart:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love