De eerste digitale Cultuurnacht was een groot succes!

29 maart 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. De eerste digitale Cultuurnacht...

Afgelopen zaterdagavond was het dan eindelijk zo ver: De cultuurnacht 2021.
Door de huidige Covid pandemie wel een editie in aangepaste vorm maar dat heeft de pret niet mogen drukken.

Om 20:00 gaven presentatoren Tom Nusselder en Hans Gommer samen met organisator John van Wijngaarden in het Theater aan de Slinger het startsein voor de start van de 15e editie van de Houtense cultuurnacht. De dansers van dansschool Shine beten op het podium in de grote zaal van het theater het spits af van de cultuurnacht.

Een nacht die in het teken stond van de verschillende smaken die de Houtense kunst en cultuursector te bieden heeft. Maar ook burgemeester Gilbert Isabella en wethouder Jan Overweg ontbraken niet aan het begin van deze culturele feestavond.

Meerdere grote en kleine acts passeerde de revue. Zo stonden onder andere Jolien Kistemaker, Pearl Jozefzoon, Vuurvlinder en Bastiaan de Zwitser op het podium in het Theater aan de slinger waarbij alle optredens live te zien waren via de YouTube, Facebook en Instagram pagina van Omroep Houten.

Tussen alle optredens door werden de kijkers thuis warm gehouden door spontane interviews, van tevoren opgenomen video’s maar ook een spannend spel waarbij mooie prijzen werden weggegeven.

Dat de avond een groot succes was blijkt wel uit de kijkcijfers die door Omroep Houten beschikbaar zijn gesteld.
Via YouTube wisten meer dan 1000 mensen de cultuurnacht te vinden en via Facebook werden ruim 1500 belangstellende geregistreerd die mee keken bij alle optredens. Daarnaast ging de omroep meerdere keren live op Instagram en zagen een handje vol Houtenaren via Zoom de Houtense Heleen de eerste prijs (bestaande uit een Bang & Olufsen bluetooth speaker) winnen tijdens de speciaal voor deze avond bedachte quiz.

Blik via onderstaande YouTube link terug op deze mooie editie van de Cultuurnacht 2021 en tot ziens in oktober 2021 wanneer de volgende editie op het programma staat.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love