De burgemeester op de radio

16 juli 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. De burgemeester op de...

Het wekelijkse radio ochtendprogramma ‘Welzijn’ op de woensdagmorgen via Omroep Houten heeft een aantal vaste rubrieken. Een van die rubrieken is: ‘De kleur van Houten’. Hierin stelt onze verslaggeefster Felicitas een Houtenaar voor, die zijn of haar roots niet in Nederland heeft.

Aangezien er meer dan 60 nationaliteiten in Houten wonen, is de koek voorlopig nog niet op. Een uur lang spreekt zij uitgebreid met de gast, waardoor de luisteraar meer te weten komt over diens achtergrond, cultuur, gewoontes en tradities. Ook wordt er in gegaan op hoe de gast kijkt naar de Nederlandse samenleving.

Als afsluiting van het seizoen had Felicitas wel een heel bijzondere gast, namelijk onze burgemeester. Want voor wie het nog niet wist, hij is oorspronkelijk afkomstig van de Antillen. In een heel geanimeerd gesprek werd op eerder genoemde zaken ingegaan, alsmede over bijzondere gerechten en muziek uit de Antillen.

Natuurlijk is het gesprek terug te luisteren op onze website in de rubriek ‘uitzending gemist’ of klik op onderstaande afbeelding.

Welzijn Houten 14 juli 2021

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love