C.V. De Platneuzen kiest wederom voor Prins Ricardo I

12 november 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. C.V. De Platneuzen kiest...

SCHALKWIJK 11-11 11:11 – Al weken zat de Raad van 11 in spanning. Wie van hen zal voorop gaan in de feestvreugde? Na een -ditmaal zwoele- stemming is er unaniem gekozen voor Prins Ricardo, de prins die ook het voorgaande jaar de scepter ter hand nam.

Prins Ricardo wordt dit jaar wederom bijgestaan door Prinses Gonny en Adjudant Baswana. Het maakt hen dan ook trots, als echte carnavalsfamilie, weer het voortouw te mogen nemen. Het Prinselijk trio kijkt dan ook met tevredenheid terug op het vorige seizoen.
Prins Ricardo vertelt: ‘Ik heb afgelopen Carnaval als een enorm leuk weekend ervaren. We hebben aan veel externe activiteiten deelgenomen, waaronder Omroep Houten en het Haltnahuis bezocht. De radio-uitzending was hilarisch. Ons optreden bij de vereniging met zang was ook om niet te vergeten, het was niet mooi, maar wel hard.’
Adjudant Baswana haakt hierop in. ‘Vanaf de donderdagmiddag tot de maandagavond zaten we in een soort van flow’. En vervolgd ‘Als Prinselijk trio beleef je het weekend heel anders dan de voorgaande jaren. Nu gaat het opbouwen grotendeels aan je voorbij maar ben je druk met toespraken maken en meer voorbereidende activiteiten.’
Met deze goede ervaringen, wil het Trio wil ook van aankomend seizoen er weer een spetterend seizoen van maken.
CV de Platneuzen kijkt er naar uit om in februari eenieder te mogen begroeten tijdens het Carnavalsweekend, welk start op vrijdag 13 februari 2015. De vereniging hoopt dat mensen er voor kiezen het Carnaval met ons in eigen dorp te vieren. Uiteraard zijn ook de mensen uit Houten, Tull en ‘t Waal en omstreken van harte uitgenodigd!


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love