Cultuurnacht Houten 2012

5 mei 2012

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuurnacht Houten 2012

Het gaat goed met het cultuuraanbod in Houten.

Een aantrekkelijk voorbeeld was de Cultuurnacht Houten van 2012. Er waren verschillende interessante voorstellingen op het gebied van dans, theater en kunst, maar muziek was de koning van de avond. Het was een vruchtbare samenwerking tussen horeca, bedrijfsleven, culturele organisaties en de gemeente Houten. De nacht bood zowel voor volwassenen als voor kinderen leuke activiteiten.

In Cultuurcentrum Schoneveld was te horen hoe Christianne Maurer liedjes voor kinderen zong. Hier kwamen later ook andere artistieke groepen aan bod, zoals: Muziek onder Woorden, Young Bigband van het Houtens Muziek Collectief (HMC), het Kamerkoor Rondo en Pop & Chorus.

In de Champagnezaal bij De Engel waren drie leuke presentaties. La Banda Caliente, een band die gezellige latin jazz speelde. De groep opende de avond met Cubaanse ritmes waardoor het publiek aan het dansen ging. De Big Band Houten presenteerde zich hier ook, een groep met een uiteenlopend repertoire van jazz, latin, blues, soul en pop. De sfeer van de zaal veranderde totaal toen de DJ

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love