Column: Zo genoten van het theater

16 oktober 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Column: Zo genoten van...

Elke week deelt een columnist zijn/haar persoonlijke kijk op bepaalde zaken in Houten. Deze week Brigitte ter Braak.

Columnist: Brigitte ter Braak

Het kan weer, (bijna) onbezorgd naar het theater! Okay, je moet wel je Coronapas dus de

QR-code meenemen en laten zien, maar dat went snel.

Vorige week dinsdagavond weer als vanouds naar het theater aan de Slinger geweest. Een prachtige, mooie en heerlijke voorstelling gezien van Veldhuis & Kemper. Veldhuis & Kemper is Remco Veldhuis en Richard Kemper. Ooit afkomstig uit de tv- en reclamewereld hebben ze als duo het theater ontdekt. De heren zijn wel wat ouder geworden maar dat geldt voor ons allemaal.

Het was een try out van het nieuwe programma ‘Hou dat vast’.Een van de thema’s van ‘Hou dat vast’ is dat het niet zozeer belangrijk is wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt. Ik denk dat dit heel belangrijk is geweest, en nog steeds is, in de afgelopen 1 ½ jaar. We kennen allemaal de periode dat je niet op bezoek kon gaan, kleinkinderen de opa’s en oma’s niet konden bezoeken en dat een theaterbezoek er ook niet in zat. Wat heerlijk dat dit nu weer kan!

Niet alleen de theaters zijn weer helemaal open maar ook de bioscopen, filmhuizen, musea, restaurants en cafés. We mogen weer gezellig in het weekend of door de week naar plekken waar we andere mensen ontmoeten, kunnen genieten van kunst en cultuur en ook belangrijk, gaan met de mensen die we leuk vinden. Ja, de enige grote wijziging is dat je nu een QR-code moet laten zien om ergens binnen te komen. Maar ja, als dat helpt om weer een nieuwe uitbraak van de Corona te voorkomen dan doe ik daar graag aan mee!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love