Carrierebeurs voor peuters

9 oktober 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Carrierebeurs voor peuters

Villa Matilda organiseerde zondag 8 oktober een carrièrebeurs voor peuters. In de gymzaal van OBS De Bijenkorf waren er allerlei activiteiten geregeld en er waren een aantal beroepsgroepen vertegenwoordigd . Zo was er een politieagente, een beroepsmilitair, een arts en een vegan koekjesbakker die voor iedereen koekjes en cupcakes had gemaakt.

De carrièrebeurs was een succes. Er waren tientallen kinderen die speelden, geïnteresseerd luisterden en zelf hun eigen cupcakes versierden. De ouders kregen wat meer informatie over Villa Matilda en er zijn veel steunbetuigingen gegeven voor het initiatief. Na deze goede dag zijn er nog maar 28 steunbetuigingen nodig om naar de volgende fase door te mogen gaan.

Villa Matilda wil een nieuwe openbare basisschool openen in Houten. Een school voor kinderen die net buiten de boot vallen omdat ze hoogbegaafd zijn. De steunbetuigingen zijn nodig om aan de overheid aan te geven dat wij in Houten vinden dat het goed is dat iedereen een plekje heeft. Ook die kinderen die net niet goed passen in het reguliere onderwijs.

Wil je ook helpen met een steunbetuiging, doe dat dan via www.villamatilda.nl/steun


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love