Burgemeester Gilbert Isabella opent nieuwe radiostudio van Houten FM

23 september 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Burgemeester Gilbert Isabella opent...

Burgemeester Gilbert Isabella heeft vrijdagavond de gloednieuwe radiostudio van Houten FM officieel geopend. De feestelijke opening vond plaats in aanwezigheid van de medewerkers van Omroep Houten.

Met de nieuwe radiostudio krijgt Houten FM een moderner en geavanceerder platform om de lokale gemeenschap te bedienen. De studio is voorzien van state-of-the-art apparatuur en biedt de medewerkers alle benodigde tools om hoogwaardige radioprogramma’s te produceren en uit te zenden.

Burgemeester Gilbert Isabella was verheugd om Houten FM te feliciteren met deze belangrijke stap. Hij benadrukte het belang van lokale omroepen als Omroep Houten, die een cruciale rol spelen in het informeren en verbinden van de lokale gemeenschap.

De nieuwe radiostudio biedt niet alleen een verbeterde werkomgeving voor de medewerkers van Houten FM, maar zorgt ook voor een verbeterde luisterervaring voor de lokale luisteraars. Met de opening van de nieuwe radiostudio zet Houten FM een belangrijke stap voorwaarts in het versterken van haar positie als de lokale omroep van Houten.

Luister naar Houten FM via 107.3FM of via deze link


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love