Buitenbad blijft komende zomer gesloten

9 november 2016

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Buitenbad blijft komende zomer...

HOUTEN – Het buitenbad van zwembad de Wetering blijft ook in de zomer van 2017 dicht. Dit schrijft het AD/Utrechts Nieuwsblad.

De oppositie drong tijdens de raadsvergadering van dinsdag 8 november op aan om het bad weer te openen. De oppositiepartijen wilden gehoor geven aan de petitie voor opening van het zwembad, die ondertekend is door 1200 mensen. De SGP-fractie kwam eerder al met een plan voor het bad, ook naar aanleiding van de opgehaalde handtekeningen.

De coalitiepartijen laten weten het zwembad zo snel mogelijk te willen openen, maar zeggen 2017 nog te vroeg te vinden. Ondanks dat de gemeentebegroting er beter voorstaat moet er nog op een aantal punten worden bezuinigd. Waaronder op sport. Dit is de voornaamste reden waarom er momenteel geen budget is voor het openen van het buitenbad.

Op 1 januari 2018 loopt het contract met de huidige exploitant af. Tijdens de onderhandelingen met een nieuwe exploitant hoopt de coalitie een uitbater te vinden die het bad binnen de financiële kaders kan openen.

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love