Boek nodig? De bieb is weer open!

20 november 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Boek nodig? De bieb...

Na een sluiting van twee weken zijn gisteren de deuren van de Bibliotheek Houten-Centrum weer geopend. Het is weer mogelijk om zelf boeken en andere materialen te zoeken en gebruik te maken van computers, werk- en studieplekken. Op een veilige manier, net als voor de sluiting.

AfhaalBieb

Tijdens de sluiting was de AfhaalBieb geopend, voor iedereen die niet of lastig online kan lezen. Aan de hand van ingestuurde bestelformulieren werden boeken voor leden klaargezet. In Houten hebben ruim 250 leden daarvan gebruik gemaakt. Nu de Bibliotheek weer open is, sluit de AfhaalBieb. Bestellingen kunnen nog tot en met zaterdag 21 november worden opgehaald.

Mandje en mondkapje

Maatregelen blijven nodig, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mandjes en mondkapjes zijn verplicht voor alle bezoekers. Daarnaast geldt een registratieplicht voor iedereen die in de Bibliotheek komt werken, studeren of een activiteit bezoekt. Formulieren hiervoor zijn beschikbaar bij de ingang.

Openingstijden

De Bibliotheek Houten-Centrum is weer open op dezelfde tijden als voor de sluiting. Dat betekent van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De Bibliotheek Houten-Schoneveld blijft voorlopig nog gesloten.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love