Avondvierdaagse kan dit jaar in aangepaste vorm gewoon doorgang vinden!

2 april 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Avondvierdaagse kan dit jaar...

De coronamaatregelen leken even wat roet in het eten te gooien. Maar in een unieke vorm kan hét wandeelfeest voor kinderen gewoon doorgaan.

Tussen 29 maart en 30 juni kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze applicatie maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Deze zogenaamde “ronde routes” hebben hetzelfde start als eindpunt en de app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers gelopen hebben. Ook worden deelnemers onderweg verrast met leuke berichten.

De Koninklijke Wandel Bond Nederland introduceerde de Avond4daagse – Home Edition vorig jaar voor het eerst en ook toen was de Houtense stichting Avond4daagse van de partij waardoor er bijna 600 wandelaars mee liepen. Dit deden de wandelaars alleen, in gezinsverband of met groepen van school.

Om te voorkomen dat er te veel kinderen tegelijk gaan lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 20 maart en 30 juni 2021. Maar om er toch een prestatie van te maken moeten de deelnemers vier wandeldagen in twee weken afleggen.

Inschrijven kost 6,50 en is mogelijk via www.avond4daagsehouten.nl
Via deze site kan gekozen worden uit drie verschillende afstanden namelijk: 2.5, 5 en 10 kilometer.
Ook wordt er voor een medaille gezorgd die iedere deelnemer automatisch zal ontvangen na het vervullen van de vier loopmomenten.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love