Afsluiting project ‘Kijk in mijn werreld. kijk in jouw wereld’ in Houten 2014

9 juni 2014

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Afsluiting project ‘Kijk in...

Een prokkelproject van het Wellant College, De Krachtfabriek en Joca Verbeek in samenwerking met de Berg en Boschschool en de cadeaushop Het Atelier van Reinaerde.

Welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ heeft het Wellant College (VMBO/MBO leerlingen groenopleiding), JoCa Verbeek (beeldend kunstenaar en initiatief nemer binnen de Houtense Helden) en De KrachtFabriek (Broedplaats voor werkwillenden) benaderd voor dit project. Er werd samengewerkt met de Berg en Boschschool (school voor leerlingen met een vorm van autisme) en de cadeaushop Het Atelier van Reinaerde.
In totaal deden ongeveer 110 leerlingen mee in de leeftijd tussen de 13 en 17 jaar. Zij hebben elkaar 4 keer ontmoet en kregen zo een kijkje in elkaars wereld. Naast het rondleiden van de leerlingen in het Wellant College waren ze samen creatief bezig. De leerlingen hebben stoeptegels versiert met mozaïek voor de droomcirkel (project van oa JoCa Verbeek en de Houtense Helden) Ook in de cadeaushop Het Atelier gingenn leerlingen met elkaar mozaïeken.

“Iedereen heeft een beperking, maar iedereen heeft nog meer mogelijkheden “.

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love